СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 08.12.2020 15:15
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

15 грудня 2020 року о 14:00 в залі засідань Снігурівської районної ради по вул. Центральна, 72 в м. Снігурівка відбудеться пленарне засідання ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання, на розгляд якої виносяться такі питання:

  1. Про припинення повноважень в.о. старост старостинських округів Снігурівської міської ради.

  2. Про затвердження Хомка В.Ю. старостою Афанасіївського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  3. Про затвердження Гентоша І.І. старостою Василівського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  4. Про затвердження Білокінь Ж.В. старостою Калинівського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  5. Про затвердження Агеєнко С.Ю. старостою Кобзарцівського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  6. Про затвердження Альохіна В.Ю. старостою Першотравневого старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  7. Про затвердження Кухар О.О. старостою Тамаринського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  8. Про затвердження Теличко А.В. старостою Павлівського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.

  9. Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців  апарату та обслуговуючого персоналу  Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади.

  10. Про утворення Служби у справах дітей  Снігурівської міської ради.

  11. Про внесення зміни до заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, затверджених рішенням V позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 20.12.2019р. № 3.

  12. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Снігурівському районі.

  13. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради нерухомого майна.

  14. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям.

  15.   Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції  їх Статутів і Положення.

  16. Про прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради Снігурівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зміну засновника, найменування та затвердження в новій редакції його Положення.

  17. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, пров. Шкільний, 5, кв. 7.

  18. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Інгулецька, 25, кв. 16.

  19. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради, відділу культури молоді та спорту  Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  20. Про проведення передачі нерухомого майна  від міської ради на баланс і в оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради, трудовому архіву Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі нерухомого майна.

  21. Про проведення передачі нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління комунальному підприємству «Снігурівський сервіс», засновником якого є   Снігурівська міська рада, та створення комісії по проведенню передачі.

 

Різне.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано