A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний постійної комісії

Дата: 13.12.2020 12:42
Кількість переглядів: 437

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та  етики на 14.12.2020 року

Фото без опису

Початок засідання:  о 14.00 год.

Місце проведення: Снігурівська міська рада

 

  1. Про обрання заступника голови постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування,  депутатської діяльності та  етики.
  2. Про обрання секретаря постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування,  депутатської діяльності та  етики.
  3. Про прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Снігурівському районі, зміну засновника, найменування та затвердження в новій редакції його Положення.
  4. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради нерухомого майна.
  5. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям.
  6. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції  їх Статутів і Положення.
  7. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП “ЦПМСД” Снігурівської районної ради Миколаївської області, зміну його засновника, найменування та затвердження в новій редакції Статуту.
  8. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП “Снігурівська ЦРЛ” Снігурівської районної ради Миколаївської області, зміну його засновника, найменування та затвердження в новій редакції Статуту.
  9. Про прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради Снігурівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зміну засновника, найменування та затвердження в новій редакції його Положення.
  10. Про утворення Служби у справах дітей  Снігурівської міської ради. 
  11. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири, розташованої за адресою: Миколаївська область, м. Снігурівка, провул. Шкільний 5, кв. 7.
  12. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири, розташованої за адресою: Миколаївська область, м. Снігурівка, вул. Інгулецька 25, кв. 16.
  13. Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців апарату  та обслуговуючого персоналу Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади.
  14. Про припинення повноважень виконуючих обов’язків старост старостинських округів Снігурівської міської ради.
  15. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Афанасіївського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  16. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Василівського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  17. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Калинівського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  18. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Кобзарцівського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  19. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Павлівського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  20. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Першотравневого старостинського округу Снігурівської міської ради.
  21. Про затвердження (П.І.Б.) старостою Тамаринського старостинського округу Снігурівської міської ради.
  22. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано