A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ працюють над запуском проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 17.12.2020 09:35
Кількість переглядів: 767

Міністерство внутрішніх справ України створило проєкт "Поліцейський офіцер громади" для роботи в об’єднаних територіальних громадах, який має охопити понад 29 тисяч населених пунктів і запрацювати по всій Україні. Не виняток і Снігурівська ОТГ.

Днями Снігурівський міський голова Інна Бойко провела зустріч із представниками правоохоронних органів району, під час якої обговорили впровадження даного проєкту на території нашої ОТГ.

Фото без опису

«Офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби, а більшу частину свого робочого часу поліцейський знаходитиметься саме в громаді, будучи доступним для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги», - розповіли правоохоронці.

Інна Бойко відзначила, що головним завданням поліцейського офіцера громади вона бачить підтримку постійного контакту з мешканцями, забезпечення щоденного порядку на своїй території, своєчасне реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень.

«Важливою складовою ефективної діяльності поліцейського офіцера громади є його матеріально-технічне забезпечення. Зі свого боку ми готові надати приміщення, забезпечувати наших офіцерів пальним для здійснення своєї роботи на території Снігурівської ОТГ. Впевнена, що депутатський корпус підтримає таку ініціативу. Взаємозв'язок офіцера громади та мешканців має бути направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, швидкого реагування на будь-які ситуації, що безумовно дасть можливість людям відчувати впевненість і безпеку», - відзначила Інна Бойко.

Учасники зустрічі зійшлись на думці, що успішна реалізація проекту на території Снігурівської ОТГ дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу, зокрема й у сільських населених пунктах та допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища.

«Ми прагнемо спільно з громадою працювати над вирішенням проблем та викликів, які постають перед нами. Кожна людина у найвіддаленішому селі повинна почуватися у безпеці. Тому основними напрямками співпраці правоохоронців та міської ради є інтеграція поліції у суспільство, а також ефективне та консолідоване вирішення локальних проблем громади», - зауважила Бойко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано