A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Ой, хто, хто Миколая любить

Дата: 18.12.2020 10:33
Кількість переглядів: 421

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше його чекають.

Фото без опису

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

Фото без описуФото без опису

За традицією напередодні свята  до учнів Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя., а супроводжували його чарівні янголи. Привітавши усіх в фойє школи, Чудотворець відвідав кожен класний колектив, нікого не забув.  Адже це найбажаніший день у році для дітлахів, які заздалегідь до нього готувалися. Напередодні свята учні писали листи Святому Миколаю зі своїми побажаннями. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Діти розповідали вірші, співали пісень. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Свято вдалося на славу, а щасливі дітки знову поринули в світ знань.

Фото без опису

ЗДВР Снігурівської ЗОШ №3 Шпак О.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано