A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо прийняття Бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів

Дата: 18.12.2020 12:53
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

1. У зв’язку з наближенням завершення бюджетного року та прийняття річної звітності від розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє, що бюджетна звітність розпорядників та одержувачів бюджетних коштів складається відповідно до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.01.2012 № 44 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 07.02.2017 № 44), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09.02.2012 за № 196/20509 (далі – Порядок № 44)

2. Пунктом 18 розділу І Порядку № 44 визначено, що квартальна (проміжна) та річна бюджетна звітність подається до органів Казначейства в терміни, встановлені для фінансової звітності. Терміни (графіки) подання місячної бюджетної звітності до органів Казначейства встановлюються ними у межах термінів, визначених статтею 59 Бюджетного кодексу України. Терміни (графіки) подання бюджетної звітності встановлюються органами Казначейства із застосуванням АС "Є-Звітність".

3. Порядком № 44 чітко визначений склад бюджетної звітності окремо для розпорядників бюджетних коштів, одержувачів бюджетних коштів та фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування

4. Подання звітності супроводжується листом, в якому зазначаються перелік форм звітності, що подаються, та їх обсяг (кількість аркушів за кожною формою), а також номери додатків за формами, які не подаються у зв'язку з відсутністю показників. При поданні звітності із застосуванням АС "Є-Звітність" кількість аркушів за кожною формою звітності не зазначається (абзац 4 пункту 17 розділу І Порядку № 44).

5. Якщо Порядком № 44 чітко визначено, що той чи інший додаток складає лише один головний розпорядник коштів (для прикладу: додаток 27 до Порядку № 44), то всі інші розпорядники коштів державного бюджету не повинні включати такий номер додатку у супровідний лист, як такий, що не подається за відсутності показників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано