A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Галаганівські дітлахи відвідали резиденцію Святого Миколая

Дата: 20.12.2020 19:38
Кількість переглядів: 405

17 грудня 2020 року початкові класи Галаганівського НВК першими відвідали резиденцію Святого Миколая, яка знаходиться за адресою: село Галаганівка, сільський історико-етнографічний музей.

Фото без опису

Діти разом із вчителями просто потрапили у казку. Зустріч зі Святим Миколаєм і Ангелом була в таємничій кімнаті дуже цікавою. Діти були нагороджені за свої добрі вчинки за рік, загадали Миколаю бажання на наступний рік. В кухонній кімнаті музею власноруч приготували і спекли святкове печиво.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

"Дуже хочеться подякувати Біляченко Оксані Яківні за її фантазію, віддану працю та любов до дітей. Ми мали змогу відпочити у справжній казці, пофотографуватися на фоні цікавих і креативно оформлених фотозон, насолодитися чаюванням за солодким столом. Шановна Оксана Яківна, бажаємо, щоб збулося побажання, яке ми загадали Святому Миколаю: щоб Ви і Ваша родина були здорові, щасливі, щоб ми і надалі з Вашою допомогою, могли потрапляти до казкової атмосфери, створеної Вами", - відзначили вдячні відвідувачі музею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано