A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики на 21.12.2020 року

Дата: 21.12.2020 11:06
Кількість переглядів: 351

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування,  депутатської діяльності та етики на 21.12.2020 року

Фото без опису

Початок засідання:  о 14.00 год.

Місце проведення: Снігурівська міська рада

 

  1. Про затвердження міського бюджету Снігурівської міської ради на 2021 рік.
  2. Про затвердження Гарана С.С. старостою Нововасилівського старостинського округу Снігурівської міської ради 8 скликання.
  3. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП “Снігурівська ЦРЛ” Снігурівської районної ради Миколаївської області, зміну його засновника, найменування та затвердження в новій редакції Статуту.
  4. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП “ЦПМСД” Снігурівської районної ради Миколаївської області, зміну його засновника, найменування та затвердження в новій редакції Статуту.
  5. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради нерухомого майна.
  6. Про прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Снігурівському районі, зміну засновника, найменування та затвердження в новій редакції його Положення.
  7. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради закладів освіти та майна, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статуту і Положень.
  8. Про створення Публічної бібліотеки Снігурівської міської ради.
  9. Про зміну місцезнаходження Снігурівської міської ради.
  10. Про намір передачі в оренду нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124.
  11. Про включення до Переліку другого типу нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124 та затвердження умов її оренди.
  12. Про хід виконання заходів по виконанню у 2020 році Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській раді на 2020-2021 роки.
  13. Про затвердження заходів по виконанню у 2021 році «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській раді на 2020-2021 роки».
  14. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано