A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Депутати Снігурівської міської ради прийняли бюджет на наступний рік

Дата: 24.12.2020 14:33
Кількість переглядів: 497

24 грудня 2020 року відбулася ІV позачергова сесія Снігурівської міської ради 8 скликання. Головним питанням пленарного засідання стало затвердження бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Фото без опису

На початку засідання до присутніх звернулась голова районного осередку Червоного Хреста Тетяна Баніт, яка вручила від імені організації відзнаки за волонтерську діяльність. Зокрема, грамоти отримали депутат міськради Олег Сергеюк, депутат обласної ради Андрій Закусілов та головний редактор районної газети «Вісті Снігурівщини» Ігор Новіков.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Снігурівський міський голова Інна Бойко довела до присутніх інформацію про проведену міською радою роботу в міжсесійний період. Після цього депутатський корпус приступив до розгляду питань порядку денного сесії.

Першим питанням розглянули затвердження Гарана С.С. старостою Нововасилівського старостинського округу, який набрав найбільшу кількість голосів під час проведення вивчення громадської думки, яка проводилася на території населених пунктів округу. Молодому та енергійному новообраному старості побажали плідної роботи на такій відповідальній посаді.

Також обранці, зокрема, розглянули питання про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради КНП «Снігурівська ЦРЛ» та  КНП «ЦПМСД», та створивши відповідні комісії, прийняли рішення про передачу в подальшому нерухомого майна даних установ на баланс та оперативне управління КНП «Снігурівська міська лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Такі ж рішення були прийняті стосовно трудового архіву, Терцентру соціального обслуговування та опорного закладу.

Фото без опису

Після цього депутатами міськради були розглянуті питання про хід виконання заходів по виконанню міських програм у 2020 році, а також затвердження заходів по виконанню вказаних Програм у майбутньому, а саме Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади, Програми інформатизації, Програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру.

Фото без описуФото без опису

На завершення сесії депутати одноголосно проголосували за внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської ради на 2020 рік та за затвердження бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік. Також було достроково припинено повноваження депутата міської ради Каткова О.М. – він склав депутатський мандат за власним бажанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано