A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Малюки ЗДО №3 "Ромашка" святкували Новий рік

Дата: 26.12.2020 07:43
Кількість переглядів: 561

Новий рік — одне з найулюбленіших свят усіх дітей. Вони щиро вірять у дива і з нетерпінням заглядають під ялинку в пошуках подарунків. Безсумнівно, у всіх дорослих залишилися найтепліші і найсвітліші спогади про це свято, тому потрібно зробити все можливе, щоб і Ваш малюк із задоволенням згадував новорічні свята.

Фото без опису

З 22 по 24 грудня у закладі дошкільної освіти №3 "Ромашка" відбулися Святкові новорічні ранки. Новорічна ялинка принесла дошкільнятам чудові сюрпризи, на які вони так довго чекали. Найбільше радості малюкам приніс Дід Мороз, він звісно прийшов до вихованців не з порожніми руками. Дітлахам розповідали вірші, співали пісень та грали у різноманітні ігри. Також в гості заходили і казкові герої: Хлопавка та Сніговичок, ролі яких виконали вихователі закладу.

Фото без описуФото без опису

Щоб подарувати малятам справжнє свято, багато зусиль доклали вихователі закладу дошкільної освіти: Штуль О.С., Бей Н.І., Ігнатченко Н.В., Устінова І.В., Якубенко А.С. У групах панувала святкова, весела та чарівна атмосфера Нового року. Всі малюки залишилися задоволені.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано