A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Ялинка вогниками грає - з Новим Роком всіх вітає!

Дата: 29.12.2020 12:35
Кількість переглядів: 1023

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. У переддень Нового року  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, привітаннями та чудесами.

Щороку учні Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 сумлінно готуються до Новорічних свят -  прикрашають ялинку, класні кімнати, актову залу, шкільний холл сніжинками, гірляндами та іграшками. І ось нарешті в школі свято - новорічні ранки для учнів. Святкові заходи для учнів відбулися із врахуванням цьогорічних вимог МОН. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

На початку кожного свята, з словами привітання, до дітей зверталися директор школи Голдун Юрій Вікторович та заступник директора школи з виховної роботи – Шпак Оксана Павлівна,  які вітали усіх із чудовими святами.

Педагог-організатор  Карапетян Марина Сергіївна та її помічники-десятикласники (Дід Мороз та Снігуронька) завітали до кожного класу з Новорічним побажанням, яке принесло багато позитивних вражень та емоцій дітям. Школярі 1-5 класів співали пісень, танцювали, грали в ігри та весело і гамірливо провели час. Учні 6-9 класів організували святкові постановки , вікторини,  розважальні програми. Це далеко не весь перелік новорічних забав, які вони готували разом зі своїми класними керівниками. Старшокласники порадували нас своєї безпосередністю та сучасністю виступів. Усі діти з нетерпінням чекали, коли нарешті Дід Мороз разом зі Снігуронькою почнуть із червоного мішка діставати солc одкі подарунки. І таки дочекалися. А закінчилось свято позитивним настроєм, адже у цей день навіть дорослі повірили у чудеса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано