A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко взяла участь у нараді обласної влади з головами ОТГ

Дата: 29.12.2020 15:12
Кількість переглядів: 375

28 грудня голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва разом з керівництвом облдержадміністрації декілька годин спілкувалася з головами громад Баштанського району і головою новоствореної райради. На заході була присутня Снігурівський міський голова Інна Бойко.

Фото без опису

"Так, проблем багато. Зараз в умовах децентралізації громади стикнулися з багатьма питаннями і ми маємо допомогти їм розібратися з ними. В першу чергу йдеться про прийняття територіальними громадами земель та майна у комунальну власність. Важливим питанням також залишаються дороги. На жаль, між селами їх майже немає. Діти не можуть добратися до шкільних закладів, пацієнти до лікарень… Уявіть, дві жінки навіть народили на цих дорогах не діставшись лікарні", - відзначила Ганна Замазєєва.

Фото без опису

Голова облради розповіла, що разом з керівництвом Миколаївської ОДА було прийнято рішення на комісії з інфраструктури скласти стратегічний план/чергу на найближчі п’ять років де будуть визначені усі дороги обласного спрямування, які необхідно відремонтувати. Тож, обласна влада та Служба автомобільних доріг Миколаївської області мають скоординувати свої плани і дії, чітко їх дотримуючись. 

"На жаль, нам не вистачить ніяких грошей і ніяких субвенцій, щоб відновити усі інфраструктурні об’єкти. Тим паче, ми розуміємо, що це життєві проблеми, які накопичуються щодня. Ми маємо з кожним керівником громади відпрацювати ті аспекти, які є найбільш привабливими у кожній територіальній громаді для подальшого залучення інвестицій та доведення коефіцієнту податкоспроможності до максимально можливого і, як мінімум, щоб громади змогли самостійно утримувати на належному рівні те, що є у власності", - сказала Замазєєва.

Очільниця обласної ради також запевнила всіх присутніх, що по всіх питаннях, які підіймалися, обласна рада разом з облдержадміністрацією відпрацює.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано