A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Галаганівській бібліотеці відбулись новорічні посиденьки

Дата: 30.12.2020 10:38
Кількість переглядів: 915

29 грудня у Галаганівській сільській бібліотеці-філії відбулись Новорічні посиденьки «Новий рік на порозі». Вони пройшли на хвилі передчуття майбутніх новорічно-різдвяних свят за чашкою запашного чаю та смаколиків.

Фото без опису

В святково прикрашеному залі зібралися друзі бібліотеки, відвідувачі, гості: староста Нововасилівського старостинського округу Гаран Сергій Сергійович та працівники (Пічугіна В.В., Лубяненко Т.Г., Гаран С. М.)

Фото без опису

На вулиці зовсім не новорічна погода, а в бібліотеці - чудова ялинка, сміх і живе людське тепло та спілкування. Сергій Сергійович привітав всіх з наступаючим Новим роком, побажав здоров’я, щастя та вдачі кожній родині, а присутніх пригостив шоколадним тортом.

Бібліотекар провела огляд "Рік 2020: як це було", про діяльність бібліотеки та її роль в житті села. Присутні з задоволенням брали участь в конкурсах та розвагах, а новорічні вітання від друзів радували кожного.

Фото без описуФото без опису

Також працівники округу завітали з робочим візитом до Галаганівського сільського клубу, де новообраний староста привітав керівника закладу з прийдешніми святами, завітавши до Новорічної фотозони.

У доброму гуморі, з радісним настроєм, задоволені та щасливі всі залишали захід.

До зустрічі в Новому році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано