A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 31.12.2020 00:00
Кількість переглядів: 411

Снігурівська міська оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Снігурівської міської ради від 23.12.2020 року № 197 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка» та з метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами в місті Снігурівка, Снігурівська міська рада оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка.

Організатором конкурсу є Снігурівська міська рада, яка знаходиться за адресою: 57300, Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу, зокрема:

- наявність обладнання та матеріально-технічної бази:

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації:

- наявність досвіду надання послуг з вивезення побутових відходів.

Послуги з вивезення побутових відходів надаються на всій території м. Снігурівка населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам. Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються в громаді складає 2 тис. т./рік.

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів:

- 114 багатоквартирних житлових будинків та 1599 будинків приватного сектору, 105 організацій, з них – 18 бюджетні установи. Усі об’єкти розташовані в м. Снігурівка.

Обов’язковою умовою для виконавця послуг із збору та вивезення побутових відходів є забезпечення вивезення твердих побутових відходів на полігон для утилізації та знешкодження твердих побутових відходів, розташований на території м. Снігурівка, загальною площею – 6 га.

Ознайомитися з умовами конкурсу, отримати необхідну інформацію по конкурсу та одержати бланки документів для участі у конкурсі можна в робочі дні в приміщенні міської ради за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72 з 8:00 до 17:00 год. у завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та торгівлі - Колісниченко Римми Сергіївни або за тел. (05162) 2-13-60.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Місце подання конкурсної пропозиції: 57301, Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.

Строк прийняття документів для участі у конкурсі – 30 календарних днів від дати публікації цього оголошення.

Організатор конкурсу має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внесення зміни до конкурсної документації, про що протягом трьох робочих днів у письмовому вигляді повідомляє усіх учасників Конкурсу, яким надіслано конкурсну документацію.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 04.02.2021 року в приміщенні Снігурівської міської ради о 14:00 год. Тел. для довідок: (05162) 2-13-60, ел. пошта: rada-sng@ukr.net, веб-сторінка міської ради: https://snigurivska-gromada.gov.ua/.

 

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ (завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано