A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині - перший сніг: служби ліквідовують наслідки негоди

Дата: 13.01.2021 19:53
Кількість переглядів: 354

В м. Снігурівка в ніч з 12 на 13 січня 2021 року спостерігалося погіршення погодніх умов: суттєве зниження температури повітря, сніг, хуртовина, сильний вітер.

Фото без опису

Комунальні служби взялися до ліквідації наслідків негоди: працівники КП «Снігурівський благоустрій» з 3:00 до 8:00 у посиленому режимі розчищали тротуари та проїжджу частину дороги. Зокрема, розчищено вулиці Суворова, Жовтнева, Центральна, Чайковського, Миколаївська (до "Мінвод"), мікрорайон "Птахофабрика", міської лікарні, залізничного вокзалу та інші.

«Наші працівники на ногах з пізньої ночі, протягом піку заметілі працювали трактори МТЗ, оперативно організовано розчистку вулиць та доріг від снігу. Наразі 2 одиниці працює по місту, очікуємо на ожеледицю, тому планується проведення посипки тротуарів та доріг протиожеледними засобами. У випадку погіршення погодніх умов комунальне підприємство готове до подолання складнощів в найкоротший термін», - зазначила в.о. начальника КП «Снігурівський благоустрій» Олена Піхоцька.

Слід зазначити, що в першу чергу, працівниками комунальних служб були посипані основні транспортні магістралі міста. Завдяки оперативній та злагодженій роботі комунальників було забезпечено проїзд на дорогах.

По Снігурівській ОТГ в період негоди організовано цілодобовий моніторинг щодо можливого виникнення надзвичайних ситуацій. По місту спостерігалися перебої з електропостачанням, що призвело до відключення водопостачання, наразі ситуація стабілізувалася, електропостачання також відновлено.

Слід зазначити, що негода принесла свої незручності для транспортних засобів і у старостинських округах. Так, на території Афанасіївського старостинського округу для розчистки доріг було задіяно техніку СОК "МОЛОЧНИК". Техніка в подальшому готова для усунення наслідків погодних умов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано