A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У снігурівській школі на карантині організували фото-челендж

Дата: 18.01.2021 08:01
Кількість переглядів: 989

Під час локдауну педагоги Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 роблять усе для того, щоб учні якісно засвоїли навчальний матеріал і вчасно виконували домашні завдання. Однак в умовах карантину не менш актуальною залишається і виховна робота. Адже, виховна робота – це той аспект формування учнівської особистості, який просто не можна відкласти на потім. Навіть карантин не може стати перепоною для проведення заходів, які допоможуть учням сформувати правильні цінності та всебічно розвиватися.

Фото без опису

Щоб урізноманітнити дозвілля здобувачів освіти у період дистанційного навчання, класні керівники, класоводи та керівники гуртків усі заплановані в річному плані виховні заходи проводили в соціальній мережі, залучивши здобувачів освіти до виховного процесу дистанційно.

За ініціативи учнівського самоврядування школи, серед здобувачів освіти проводився фото-челендж «Казковий сніг», який мав на меті демонстрацію світлин з прикладами проведення учнями свого дозвілля.

Час дистанційного навчання використовується для самовиховання та саморозвитку дитини, захисту здоров’я. Учні та батьки отримують дієві рекомендації практичного психолога школи. Цікавими фактами із життя та творчості відомих письменників, презентацією щодо творів-ювілярів 2021 року ділиться шкільний бібліотекар.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано