A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

БУЛІНГ, ШЛЯХИ ЙОГО ВИЯВЛЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

Дата: 18.01.2021 08:19
Кількість переглядів: 633

На даний момент тема булінгу є надзвичайно актуальною та масовою. Навчальні заклади починають впроваджувати посилення акцентування уваги шляхом проведення різноманітних заходів та впровадження різних форм роботи. Булінг у наш час став більш глобальним та масовим явищем. Вирішення цього питання потребує нових ідей та висококваліфікованих працівників. Варто зауважити, що саме навчальний заклад забирає більшу частину часу дітей та підлітків. Адже, саме у ньому молодь не тільки отримує знання, але і соціалізується, розвивається, проходить етапи становлення особистості та пізнання самого себе.  Під час першого тижня дистанційного навчання  в  Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було проведено МО класних керівників з даної теми на платформі ZOOM.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ЗДВР О.Титаренко  продемонструвала презентацію на тему « Булінг, шляхи його виявлення та попередження в закладі освіти» та зазначила,  що важливим є не просто боротьба з булінгом у теорії чи впровадження певних заходів, а саме визнання даної проблеми як працівниками освітнього закладу, так учнями і батьками. 

Шкільний  психолог  О.Сазонова  наголосила,  що потрібно створювати відповідне сприятливе середовище не тільки для боротьби з такою проблемою як булінг, але і для запобігання появі проявів відповідної поведінки. Варто вказати на те, що проблема насильства та цькування актуальна вже давно, а саме визнання та обговорення такої проблеми, як булінг, з’явилось відносно недавно. 

ЗДВР О.Титаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано