A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Освітнє середовище: виклики та можливості

Дата: 19.01.2021 07:55
Кількість переглядів: 491

18.01.2021 року у Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбулося засідання комісії з родинно-сімейного виховання. Захід проходив у сучасному онлайн форматі та покликаний активізувати мислення всіх учасників навчально-виховного процесу до аналізу сучасних процесів розвитку освіти дитинства і пошуку оптимальних шляхів її вдосконалення для побудови її творчого суспільства.

Фото без опису

Засідання відбулося за участю членів комісії, класних керівників та класоводів, представників батьківської громади та голови ради школи. До комісії запрошено інспектора нацполіції Дмитрієву Анну, яка виступила перед батьками з рекомендаціями щодо профілактики негативних явищ та виконанням батьків батьківських обов’язків.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В рамках роботи комісії внесено корективи до плану роботи на період локдауну та дистанційного навчання, акцентовано увагу на питаннях щодо попередження дитячого травматизму, надання пам’яток дітям та батькам через онлайн групи соцмереж, надання адресної допомоги сім’ям. Окремо обговорювалось питання харчування учнів школи 1-4 класів, пільгової категорії та за батьківські кошти: затверджене меню, повна готовність до роботи та необхідність для учнів, що підтвердила представник від батьків Василенко Л. та голова ради школи Оришака Т.

Дякую всім за роботу та співпрацю!

 

Голова комісії з родинно-сімейного виховання С.Кореновська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано