A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УСЗН ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 19.01.2021 13:23
Кількість переглядів: 332

Програма житлових субсидій – головний механізм соціального захисту людей в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

У зв’язку із зростанням тарифів з 1 січня 2021 р. на послуги з електропостачання, газопостачання та розподілу природного газу управлінням соціального захисту населення Снігурівської райдержадміністрації домогосподарствам, які отримували субсидію в опалювальний період 2020 - 2021 р.р., здійснено перерахунок розміру призначеної субсидії. Підвищення тарифів таким домогосподарствам покриється збільшеним розміром субсидії.

Ті домогосподарства, які раніше не користувалися субсидіями, але при зростанні тарифів стало складно сплачувати за житлово-комунальні послуги, можуть звернутися до уповноважених посадових осіб територіальної громади за оформленням субсидії, або заповнити заяву через веб-сайт Мінсоцполітики, або заповнену заяву та декларацію надіслати поштою на адресу управління соціального захисту населення Снігурівської райдержадміністрації (57301 м. Снігурівка, вул. Центральна, 173).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано