A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Створено робочу групу для допомоги мешканцям Миколаївщини по переходу на нового постачальника газу

Дата: 21.01.2021 14:10
Кількість переглядів: 653

Обласна організація ПП «Слуга народу» створила робочу групу для допомоги мешканцям Миколаївської області у переході на нового постачальника газу. Дану ініціативу підтримали голова Миколаївської ОДА В.Кім, народний депутат України І.Негулевський та голова Снігурівської ОТГ І.Бойко. Група має взяти на себе підготовку всієї необхідної інформації з метою сповіщення жителів про таку ініціативу та допомогти людям у зміні постачальника.

Фото без опису

Представники групи планують координувати процес разом з представниками компанії «Нафтогаз України». Головне завдання – допомога людям змінити постачальника газу та отримувати послугу за найбільш вигідним тарифом. Після проведення роз’яснювальної роботи серед населення та збору необхідних документів, виїзна мобільна група від компанії «Нафтогаз України» зможе оперативно перепідключити всіх бажаючих.

Як змінити постачальника газу?

Через «Приват24» - документи не потрібні (власником заповнюється онлайн-заява). Відео: https://www.youtube.com/watch?v=7RUt53k2q28

Через Сайт постачальника («Нафтогаз Україна») https://gas.ua/uk/home/join#block_PageBlockTwoColumnsList723

Для власників - Індивідуальний податковий номер та документ, що засвідчує право власності.

Для співвласників - Індивідуальний податковий номер, документ, що засвідчує право власності та згода співвласників (шаблон - https://gas.ua/Content/Entities/LegalBasis/151/document)

У разі вибору «Нафтогазу» - через мобільну групу «Нафтогазу»

Необхідно - індивідуальний податковий номер, документ, що засвідчує право власності, копія паспорту та заява (https://gas.ua/Content/Entities/LegalBasis/148/document)

Через Ощадбанк

З 18.01.2021 року можна в будь-якому віддленні у будь-якого співробітника змінити постачальника газу на «Нафтогаз». Для переукладення необхідно: паспорт (оригінал), ІПН або довідка про відмову від нього (оригінал), копія останньої за часом квитанції на доставку газу та документ про право власності на житло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано