A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ пройшла нарада-навчання по бюджетним питанням

Дата: 21.01.2021 14:32
Кількість переглядів: 651

21 січня в Снігурівській міській раді відбулась нарада-навчання з керівниками та головними бухгалтерами розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, які включені до мережі Снігурівської ОТГ.

Фото без опису

Керівництво Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області у зв’язку з початком бюджетного року та переходом багатьох розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на обслуговування до Снігурівської міської ради, ознайомило присутніх із регламентом казначейського обслуговування. Як відомо, відповідні договори заключені  з кожним розпорядником та одержувачем бюджетних коштів, тому даний  Регламент передбачає, що клієнти обслуговуються як в паперовому вигляді, так і через систему дистанційного обслуговування  ПТК »Клієнт Казначейства-Казначейство».

  Фото без опису

Начальник управління Олена Нікулишева та її заступник-начальник відділу обслуговування розпорядників коштів Неля Глущенко у своїх виступах зупинились на питаннях реєстрації юридичних та бюджетних фінансових зобов’язань, поданні розподілів показників у електронному варіанті, вимогах на надання бюджетів на 2021 рік та обов’язковому врахуванні в роботі усіх бланків, які вступили в дію з 1 січня цього року з метою недопущення порушень бюджетного законодавства. Також обговорили питання щодо надання паспортів бюджетних програм, відкриття/закриття рахунків та порядок виконання рішень про стягнення коштів.

Фото без описуФото без опису

У нараді-навчанні взяли участь міський голова Інна Бойко, представники профільних відділів міськради, ЦКРДІ «Журавлик», Трудового архіву, Терцентру, КНП «ЦПМСД», КНП «Снігурівська міська лікарня» та комунальних підприємств міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано