A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Публічна бібліотека міськради поповнилась новими книгами

Дата: 22.01.2021 10:17
Кількість переглядів: 346

Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського. Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.

Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарунків у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.

Публічна бібліотека Снігурівської міської ради щиро і безмежно вдячна за книги, отримані в дар від Геєвої Т., бібліотекаря Публічної бібліотеки, Бойченко І., постійної читачки, людини з великим світоглядом, Зосімової О., справжнього книголюба. Дякуємо також Чабаненко І., яка проживає в іншому місті, але відправила поштою книги з власної колекції, та багатьом іншим нашим користувачам, які протягом 2020 року дарували різноманітні за тематикою примірники книг.

Фото без описуФото без опису

Подаровані книги стануть важливою частиною фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача. Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже нові книги - це завжди свято для широкого читацького загалу. Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром. Маємо за честь одержати такий подарунок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано