A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Протягом 2020 року експертами держекспертизи Миколаївщини опрацьовано понад 16 тисяч проєктів землеустрою за принципом екстериторіальності

Дата: 22.01.2021 15:26
Кількість переглядів: 248

Протягом 2020 року на погодження до експертів державної експертизи Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області через онлайн-сервіс надійшло 16717 пакетів документів. З них надано 14408(86%) позитивних висновків та 2309(14%) пакетів не погоджено.

З початку 2020 року спеціалістами відділів Держгеокадастру в районах Миколаївської області було направлено на погодження до інших областей 11 994 проєктів землеустрою. Усього на Миколаївщині кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 26 осіб.

Для порівняння: протягом 2019 року в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області опрацьовано 9526 проєктів землеустрою. З них позитивний висновок отримали 7964 проєкти, 1562-не погоджено. Спеціалістами відділів Держгеокадастру в районах Миколаївської області було направлено на погодження до інших областей 8363 проєкти землеустрою.

Довідково: Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано