A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТВАРИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ

Дата: 25.01.2021 12:55
Кількість переглядів: 449

Зима - сувора пора року для усіх тварин. Багато джерел їжі вже вичерпалися або були засипані снігом. На щастя, ми можемо їм допомогти.

Найлегше людині привабити птахів і ссавців до садка, надаючи їм тимчасове або постійне "житло". Тварини проводять зиму по-різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності. Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Іноді людина може навіть врятувати їм життя. 

Звичайно, можна сказати, що допомога тваринам - це клопіт великих організацій або ж міської адміністрації. Але кожна людини має дбати про братів наших менших. Їжа, вода і притулок взимку важливі для всіх живих істот. У надто суворі зими підгодовування птахів та савців цілком ймовірно, що дає їм шанс на виживання. Птахів годувати легко, оскільки вони не потребують дорогих кормів.Підвісні годівниці забезпечують птахам безпеку, тому їх із задоволенням відвідує багато птахів.

Учні Снігурівської ЗОШ І-ІІІст. №3 взяли активну участь у акції , фотоконкурсі «Догляд за свійськими та домашніми тваринами»  

Куратор конкурсу керівник М.О. початкових класів І. Олєйник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано