A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Історичний екскурс "Не стерти в пам’яті минуле"

Дата: 28.01.2021 09:38
Кількість переглядів: 499

Щоб будувати майбутнє, треба  знати  історію, любити свою країну і дійсно прагнути зробити її кращою. З цією метою закладами культури Калинівського старостинського округу в сільській бібліотеці було проведено історичний екскурс "Не стерти в пам’яті минуле".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Бібліотекар І. Данильчук ознайомила присутніх з трагічною сторінкою історії українського народу, розкрила суть і причини трагедії під Крутами. Розповіла про бій під Крутами, де у 1918 році в нерівному бою полягли за незалежність України більше 300 молодих патріотів – студентів Київського університету Святого Володимира та учнів Кирило-Мифодіївського братства. Присутні також мали змогу переглянути книжкову виставку «Бій під Крутами – героїчна сторінка історії»

Директор Калинівського БК В. Андрєєва підготувала з юними учасниками художньої самодіяльності патріотичні читання "Крути: і сум, і біль, і вічна слава".

В с. Бурханівка було організовано пізнавальний кінозал «Пам’ятаємо про Крути», присвячений далеким подіям, що відбулися на невеликій станції Крути 29 січня 1918 року. Присутні переглянули художній фільм "Крути 1918", та взяли участь в обговоренні фільму.

Фото без описуФото без опису

Ми пам’ятаємо і шануємо тих хто загинув під Крутами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано