A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вивчаємо новий Базовий компонент дошкільної освіти

Дата: 28.01.2021 10:28
Кількість переглядів: 542

27 січня 2021 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено вебінар для директорів закладів дошкільної освіти Снігурівської ОТГ у програмі Zoom.

Під час відеозустрічі ГОРНОСТАЙ Л., директор Центру, акцентувала увагу на нові складники, ключові компетентності, освітні напрями, умови реалізації Базового компоненту дошкільної освіти (стандарту). Важливість наступності між дошкільною  та початковою освітою, навчання через гру, партнерська взаємодія батьків з дошкільним закладом та перекваліфікація педагогів – усе це направлено на розвиток дитини. Оновлений документ, як і Державний стандарт початкової освіти, заснований на компетентнісному підході.

КЛАПЧУК Ю., в.о.начальника відділу освіти, окреслила один з напрямів Стандарту – впровадження інклюзивної освіти в закладах дошкільної освіти.

У новому Базовому компоненті дошкільної освіти, який мають дотримуватися всі дошкільні заклади, гармонійно поєднано традиційно сильна база української дошкільної освіти з вимогами часу.

 

Лариса ГОРНОСТАЙ, директор ЦПРПП Снігурівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано