A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відбулося засідання виконкому міської ради

Дата: 28.01.2021 14:05
Кількість переглядів: 313

У середу, 27 січня 2021 року, під головуванням міського голови Інни Бойко та секретаря міськради Сергія Верловицького відбулося засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради. Одним з перших питань стало затвердження плану роботи виконкому на 2021 рік.

Фото без опису

Присутні розглянули ряд важливих питань, зокрема про створення міської комісії з питань евакуації при Снігурівській міській раді та про Снігурівську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області. Було затверджено Положення та посадовий склад опікунської ради та міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Снігурівській міській раді. Також було створено комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості.

Фото без опису

Рішенням виконкому було заборонено торгівлю непродовольчими та продовольчими товарами по вул. Суворова, 33 в м.Снігурівка, а також внесено зміни до міського маршруту загального користування № 5 «РВК – Хлібозавод» по м. Снігурівка, який працює в звичайному режимі. Присутні затвердили робочий проект по об’єкту «Реконструкція водопровідних мереж с.Тамарине, Снігурівського району Миколаївської області» та погодили встановлення дорожніх знаків щодо обмеження руху по вул. Соборній в с.Павлівка.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано