A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Семінар «Обслуговування користувачів: проблеми, напрямки, рішення та перспективи»

Дата: 29.01.2021 14:56
Кількість переглядів: 330

29 січня відбувся семінар для бібліотечних працівників Публічної бібліотеки Снігурівської міської ради на тему: «Обслуговування користувачів: проблеми, напрямки, рішення та перспективи».

У роботі семінару взяли участь заступник  Снігурівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Голдун, начальник  відділу культури, молоді та спорту Ігор Бурбела. 

Фото без описуФото без опису

Світлана Голдун наголосила, що бібліотеки завжди були необхідною складовою громади. А  Публічна бібліотека Снігурівської міської ради є ще й головною бібліотекою та методичним центром для бібліотек-філій, які знаходяться на території Снігурівської міської ради. Покращити якість послуг і наблизити їх до людей – головна мета процесу децентралізації. Бібліотека, зважаючи на вимоги сьогодення, має перетворитися на сучасний культурний простір, стати майданчиком для спілкування, проведення цікавих інтерактивних заходів. Серед важливих напрямів роботи бібліотек мають стати – надання інформаційних послуг, участь у різних програмах і конкурсах.

Директор Публічної бібліотеки Аліса Косій розкрила деякі аспекти роботи бібліотечних працівників, зупинилася на основних завданнях і перспективах розвитку бібліотек, трудовій та виконавській дисципліні працівників.

Фото без описуФото без опису

З методичними рекомендаціями «Бібліотека в сучасному форматі: професійні ідеї, сучасні проекти» виступила методист Ірина Євдокимова. Працівниками Публічної бібліотеки були надані консультації: «Читання української книги, популяризація української літератури: традиції та новації, «Створення та розвиток бібліотечного   блогу», «Робота з дітьми у сучасному форматі: поєднуємо зусилля, примножуємо можливості», «Моделювання та комплектування бібліотечного фонду. Облік документів, що знаходяться в бібліотечних фондах», «Бібліотечні інновації в краєзнавчій роботі публічної бібліотеки».

У рамках семінару відбулася година взаємних порад. Отримані поради сприятимуть реалізації пріоритетних напрямів розвитку бібліотек на користь громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано