A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«При виборі заступників на чільне місце ставив їх професіоналізм, вміння слухати і чути, бути складовою частиною єдиного, злагодженого ланцюга», - Віталій Кім офіційно представив свою команду

Дата: 02.02.2021 15:10
Кількість переглядів: 325

У понеділок, 1 лютого, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім представив свою команду і презентував пріоритетні напрямки діяльності.

«Ми пообіцяли бути відкритими. Для себе особисто я теж встановив показники, за якими оцінюватиму власну ефективність. Це приріст податків і збільшення кількості робочих місць. З кожним членом своєї команди маю домовленість відносно чітких термінів реалізації ними намічених планів і завдань. В залежності від ситуації він коливатиметься від пів року до одного року. У нас ні для кого немає імунітету. Тож, ви теж контролюватимете їх»,- підкреслив керманич області.

Так, на посаді першого заступника голови ОДА Георгій Решетілов займатиметься питаннями агропромислового розвитку та екології: вдосконаленням технології поводження з побутовими відходами, моніторингом якості повітря, розвитком регіональних ландшафтних парків та заказників місцевого значення, встановленням їх меж, реалізацією програм розвитку зрошуваного землеробства тощо.

Ігор Валерійович Кузьмін, на позиції заступника голови облдержадміністрації, опікуватиметься проблематикою інфраструктурного розвитку і реалізацією Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області. Додаткова зона відповідальності Ігоря Кузьміна – остаточне завершення реформування галузі охорони здоров'я на Миколаївщині.

Маючи відповідний досвід, заступник голови облдержадміністрації Микола Марінов має достатньо амбітні плани щодо розвитку туристичного потенціалу і привабливості для гостей регіону Північного Причорномор'я. На його, думку для досягнення позитивного результату необхідно залучати сюди інвесторів. Також Микола Марінов займатиметься фінансово-економічним блоком питань.

Продовжує працювати в команді Віталія Кіма і Олександр Трайтлі. Він так само відповідатиме за стале функціонування соціальної сфери.

Голова ОДА також представив майбутніх заступників, які незабаром також представлять свої програми це - Роман Пашнєв, який вирішуватиме питання диджиталізації та інформатизації, та Юрія Гранатурова, який буде займатись питаннями культури. Також Віталій Кім представив керівницю апарату Миколаївської ОДА Світлану Ломакіну.

«Головне завдання – розвиток Миколаївської області. У вирішенні цього завдання я покладаюся на свою команду. При виборі заступників на чільне місце ставив їх професіоналізм, вміння слухати і чути, бути складовою частиною єдиного, злагодженого ланцюга. Завдання поставлено, визначено дедлайн їх реалізації», - підкреслив Віталій Кім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано