A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В снігурівській школі провели конференцію щодо ЗНО-2021

Дата: 02.02.2021 15:11
Кількість переглядів: 360

Нещодавно для одинадцятикласників Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та їх батьків відбулася ZOOM-конференція щодо реєстрації для участі в  ЗНО-2021. Цьогорічні учасники тестування, їхні батьки отримали інформацію, які обов’язкові предмети ДПА, як зареєструватися для участі в ЗНО і в які терміни, на що варто звернути увагу під час реєстрації кожній категорії учасників.

Директор школи Титаренко Д.В. наголосив, що реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні  у 2021 році розпочнеться з 1 лютого і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлює календарний план підготовки та проведення ЗНО 2021 року, затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210. До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Правила складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році змінилися. Тепер можна складати п’ять предметів, чотири з яких – обов’язкові. Є окремо українська мова, окремо – українська мова та література, та два рівні складності для математики. Про це розповіла заступник директора з НВР Риженко Л.Г.

Учасники зустрічі ознайомились з основними правилами проведення ЗНО, адже знання та дотримання процедур проведення зовнішнього оцінювання є одним з ключових принципів успішного складання іспитів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано