A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Звістка з минулого

Дата: 04.02.2021 08:35
Кількість переглядів: 507

Музей: це науково – дослідна і культурно – освітня установа, яка збирає, зберігає і пропагує пам’ятки матеріальної та духовної спадщини людства. Одним з пріоритетних напрямків роботи музею є поповнення новими експонатами, архівними документами, цікавими фактами з життя земляків. Багато хто з нас подумки повертається  у своє дитинство, а це приємні спогади про рідних людей.

Фото без опису

Продовжує справу засновника нашого музею Петра Костянтиновича Ревуцького  його правнук – Олександр Ревуцький. Олександр Володимирович за фахом вчитель історії (прадідусь теж викладав історію). Завдяки сімейним та  архівним документам записав і передав нам у музей матеріали, з яких  ми  більше дізналися   про життєвий шлях, бойове минуле та заслуги на педагогічній ниві цієї людини,  який першим зацікавився і написав історію нашого краю.

 

Фото без опису  

На фото однокласники: Разумов Г.О. і Козлов В.І. 

Наш земляк Григорій Олександрович Разумов – однокласник і друг поета та журналіста В’ячеслава Івановича Козлова  зберіг і передав у музей старий шкільний зошит з першими віршами В.Козлова. Через багато десятиліть цей зошит повернувся до Снігурівки. Тепер це пам'ять про час та ті речі, які хвилювали  молоде покоління снігурівчан 70 років  тому. І доповнюють музей новими матеріалами.

Щиро вдячна снігурівчанам, які шанують історію рідного краю і поповнюють фонди музею цікавими матеріалами та речами.

З повагою, І.МОЧАЛІНА, директор музею


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано