A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання VІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 04.02.2021 11:05
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

12 лютого 2021 року о 14:00 в залі засідань Снігурівської районної ради по вул. Центральна, 72 в м. Снігурівка відбудеться пленарне засідання VІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання, на розгляд якої виносяться такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.

  2. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  3. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  4. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік.

  5. Про внесення зміни до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 5 “Про утворення постійних комісій Снігурівської міської ради 8 скликання, затвердження Положення та персонального складу комісій”.

  6. Про внесення зміни до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 6 “Про закріплення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання за виборчими округами”.

  7. Про уповноваження міського голови Бойко І.В. на укладення угоди соціального партнерства між Снігурівською міською радою та ПОСП “Веселий Кут-ІІІ”.

  8. Про доручення міському голові Бойко І.В. на укладення угод соціально-економічного партнерства протягом 2021 року.

  9. Про намір передачі в оренду нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.

  10. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72, та затвердження умов їх оренди.

  11. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень, розташованих у Снігурівському будинку культури за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 61.

  12. Про хід виконання заходів по виконанню у 2020 році Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади.

  13. Про хід виконання заходів по виконанню Комплексної програми захисту прав дітей по Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді «Дитинство» за 2020 рік.

  14. Про хід виконання заходів по виконанню  Програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді по Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді за 2020 рік.

  15. Про хід виконання заходів по виконанню Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» по Снігурівській міській об?єднаній територіальній громаді  за 2020 рік.

  16. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення “Турбота” по  Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді на  2021- 2023 роки.

  17. Про затвердження Програми розвитку Трудового архіву Снігурівської міської ради на 2021-2025 роки.

  18. Про затвердження заходів по виконанню у 2021 році Програми розвитку Трудового архіву Снігурівської міської ради на 2021-2025 роки.

  19. Про хід виконання заходів по виконанню у 2020 році Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській раді на 2020-2021 роки.

  20. Про затвердження Програми розвитку освіти Снігурівської міської ради на період з 2021 по 2025 роки.

  21. Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади.

  22. Про затвердження Положення про апарат Снігурівської міської.

  23. Про затвердження Положення про відділ з організаційної та кадрової роботи Снігурівської міської ради.

  24. Про затвердження Положення про відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Снігурівської міської ради.

  25. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту.

  26. Про затвердження Положення про відділ з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

  27. Про затвердження Положення про сектор з питань масової інформації, зв’язків з громадськістю та інформації.

  28. Про затвердження Положення про сектор з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, будівництва, розвитку інфраструктури та комунальної власності.

  29. Про внесення доповнень до додатку до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 15.12.2020 № 10 “Про утворення Служби у справах дітей Снігурівської міської ради”.

  30. Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців  апарату та обслуговуючого персоналу  Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади.

  31. Про затвердження Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради у новій редакції.

  32. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи “Снігурівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Снігурівської міської ради” до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.

  33. Про утворення філій Снігурівського будинку культури, затвердження Статуту і Положень.

  34. Про затвердження граничної чисельності підпорядкованих установ відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради.

  35. Про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру Снігурівської міської ради.

  36. Про звернення до Президента України В.Зеленського.

  37. Про звернення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України І.Негулевського.

  38. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб.

  39. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна.

  40. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна.

  41. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Територіальному центру соціального обслуговування (надання послуг) Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  42. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  43. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  44. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Трудовому архіву Снігурівської міської ради  та створення комісії по проведенню передачі майна.

  45. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради  та створення комісій по проведенню передачі  майна.

  46. Про дострокове припинення повноважень депутата Снігурівської міської ради 8 скликання Пікуля І.В.

 

Земельні питання.

 

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано