A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку від 10 лютого 2021 року

Дата: 04.02.2021 13:20
Кількість переглядів: 291

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку від 10  лютого 2021 року

Початок засідання:  о 14:00 годині

Місце проведення: Снігурівська міська рада

Фото без опису

1. Про внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік. 

2. Про внесення доповнення до заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, затверджених рішенням IV позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 №20.

3. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік. 

4. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік. 

5.  Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік.

6.  Про уповноваження міського голови Бойко І.В. на укладення угоди соціального партнерства між Снігурівською міською радою та ПОСП “Веселий Кут-ІІІ”.

7.  Про надання міському голові Бойко І.В. повноважень щодо укладання угод соціально-економічного партнерства протягом 2021 року. 

8. Про хід виконання заходів по виконанню Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» по Снігурівській міській об?єднаній територіальній громаді  за 2020 рік. 

9. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення “Турбота” по  Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді на  2021- 2023 роки. 

10. Про затвердження Програми розвитку Трудового архіву Снігурівської міської ради на 2021-2025 роки. 

11. Про затвердження заходів по виконанню у 2021 році Програми розвитку Трудового архіву Снігурівської міської ради на 2021-2025 роки.

12. Про встановлення тимчасових умов надання платних послуг та цін на роботи (послуги), що виконується Трудовим архівом Снігурівської міської ради.

13. Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців  апарату та обслуговуючого персоналу  Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади. 

14. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб. 

15. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Територіальному центру соціального обслуговування (надання послуг) Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна. 

16. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

17. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна. 

18. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Трудовому архіву Снігурівської міської ради  та створення комісії по проведенню передачі майна. 

19. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради  та створення комісій по проведенню передачі  майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано