A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики на 10.02.2021 року

Дата: 04.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 484

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та  етики на 10.02.2021 року

Початок засідання:  о 14.00 год.

Місце проведення: Снігурівська міська рада

Фото без опису

  1. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  2. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  3. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік.

  4. Про внесення зміни до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 5 “Про утворення постійних комісій Снігурівської міської ради 8 скликання, затвердження Положення та персонального складу комісій”.

  5. Про внесення зміни до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 6 “Про закріплення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання за виборчими округами”.

  6. Про надання міському голові Бойко І.В. повноважень щодо укладання угод соціально-економічного партнерства протягом 2021 року.

  7. Про намір передачі в оренду нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.

  8. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72, та затвердження умов їх оренди.

  9. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень, розташованих у Снігурівському будинку культури за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 61.

  10. Про встановлення тимчасових умов надання платних послуг та цін на роботи (послуги), що виконуються Трудовим архівом Снігурівської міської ради.

  11. Про хід виконання заходів по виконанню у 2020 році Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській раді на 2020-2021 роки.

  12. Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади.

  13. Про затвердження Положення про апарат Снігурівської міської ради.

  14. Про внесення доповнень до додатку до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 15.12.2020 № 10 «Про утворення Служби у справах дітей Снігурівської міської ради».

  15. Про затвердження Положення про відділ з організаційної та кадрової роботи Снігурівської міської ради.

  16. Про затвердження Положення про відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Снігурівської міської ради.

  17. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту Снігурівської міської ради.

  18. Про затвердження Положення про відділ з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища Снігурівської міської ради.

  19. Про затвердження Положення про загальний відділ Снігурівської міської ради.

  20. Про затвердження Положення про сектор з питань масової інформації, зв’язків з громадськістю та інформації.

  21. Про затвердження Положення про сектор з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, будівництва, розвитку інфраструктури та комунальної власності.

  22. Про затвердження структури керівних працівників, спеціалістів, службовців  апарату та обслуговуючого персоналу  Снігурівської міської ради та її виконавчого комітету, що представляють інтереси Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади.

  23. Про затвердження Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради у новій редакції.

  24. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи “Снігурівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Снігурівської міської ради” до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.

  25. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи КП «Снігурівський міськводоканал» до КП «Снігурівський сервіс».

  26. Про утворення філій Снігурівського будинку культури, затвердження Статуту і Положень.

  27. Про затвердження граничної чисельності підпорядкованих установ відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради.

  28. Про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру Снігурівської міської ради.

  29. Про звернення до Президента України В.Зеленського.

  30. Про звернення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України І.Негулевського.

  31. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб.

  32. Про дострокове припинення повноважень депутата Снігурівської міської ради 8 скликання Пікуля І.В.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано