A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг від 09 лютого 2021 року

Дата: 04.02.2021 16:22
Кількість переглядів: 326

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг від 09 лютого 2021 року

 

початок засідання: о 14 годині

в приміщенні Снігурівської міської ради

  1. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  2. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік. 

  3.  Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік. 

  4. Про звернення до Президента України В.Зеленського.

  5. Про намір передачі в оренду нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72.

  6. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна, 72, та затвердження умов їх оренди.

  7. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень, розташованих у Снігурівському будинку культури за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 61.

  8. Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади.

  9. Про затвердження Положення про відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Снігурівської міської ради.

  10. Про затвердження Положення про сектор з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, будівництва, розвитку інфраструктури та комунальної власності.

  11. Про звернення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України І.Негулевського. 

  12. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб. 

  13. Про хід виконання заходів по виконанню у 2020 році Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади

  14. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна. 

  15. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна. 

  16. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Територіальному центру соціального обслуговування (надання послуг) Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  17. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  18. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.

  19. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Трудовому архіву Снігурівської міської ради  та створення комісії по проведенню передачі майна. 

  20. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради  та створення комісій по проведенню передачі  майна.

  21. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради на баланс та оперативне управління Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей.

  22.  Про проведення безоплатної передачі з комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради на баланс та оперативне управління КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі основних засобів

  23. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СНІГУРІВСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ» до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СНІГУРІВСЬКИЙ СЕРВІС».

  24.  Про внесення доповнення до заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, затверджених рішенням IV позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 24.12.2020№20


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано