A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища від 11.02.2021 року

Дата: 04.02.2021 16:55
Кількість переглядів: 340

Порядок денний засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища Снігурівської міської ради 11.02.2021 року

Фото без опису

початок засідання: о 14 годині

в приміщенні Снігурівської міської ради

  1. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб.

  2. Про внесення змін в рішення ХLV позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 26 листопада 2018 року № 12 «Про передачу громадянці України Заморій Л.І.  в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель житлової та громадської забудови комунальної власності по вул. Остапа Вишні, 46 "а",  в м. Снігурівка Миколаївської області»

  3. Про внесення змін в рішення ХLІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 07 вересня 2018 року № 22 "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України  Шаповалову С.В. для будівництва індивідуальних гаражів із земель житлової та громадської забудови комунальної власності за адресою: вул. Суворова, 15/2 м. Снігурівка, Снігурівського району Миколаївської області та передачу земельної ділянки в оренду"

  4. Про внесення змін в рішення LХVІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 6 скликання від 25 вересня 2014 року № 20 «Про передачу в оренду земельної ділянки ФОП Гвоздьовій Т.А. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель житлової та громадської забудови комунальної власності за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 77»

  5. Про внесення змін в рішення ХХХ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 12 жовтня 2017 року № 23 «Про передачу Миколаївській обласній спілці споживчих товариств в оренду строком на 10 років земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель житлової та громадської забудови комунальної власності за адресом: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, 142»

  6. Про внесення змін в рішення ІV позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 12 грудня 2019 року № 58 «Про передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Гордієнко Н.І. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, с. Першотравневе, вул. Вишнева, 66»

  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребувані земельні частки (паї)) та передачу в оренду Кошевому М.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Миколаївської області

  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж 4 земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребувані земельні частки (паї)) та передачу в оренду Єндзевичу В.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж 8 земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребувані земельні частки (паї)) та передачу в оренду Єндзевичу В.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  10. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  11. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік.

  12. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік.

  13. Про затвердження Положення про відділ земельних відносин та охорони навколишнього середовища Снігурівської міської ради Миколаївської області

  14. Про затвердження Положення про відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Снігурівської міської ради.

  15. Про надання міському голові Бойко І.В. повноважень щодо укладання угод соціально-економічного партнерства протягом 2021 року.

  16. Про створення громадських пасовищ в межах території Снігурівської міської ради

  17. Про затвердження переліку земельних ділянок, які передбачені для продажу прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах)

  18. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу раніше сформованих земельних ділянок

  19. Про внесення змін в договір оренди нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок, укладений ТОВ «АГРОФІРМА «МУРАВКА»

  20. Про внесення змін в договір оренди нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок, укладений з ПОСП «КУЙБИШЕВСЬКЕ»

  21. Про внесення змін в рішення ХVІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 22 вересня 2020 року №№ 24, 25, 26, 27

  22. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ»

  23. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «СГВП «ТАБОРІВСЬКЕ.»

  24. Про надання дозволу ТОВ «СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ» на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваних земельних ділянок в натурі (на місцевості)

  25. Про надання дозволу ТОВ «СГВП «ТАБОРІВСЬКЕ.» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваних земельних ділянок в натурі (на місцевості)

  26. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

  27. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

  28. Про надання дозволу громадянам України на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

  31. Про затвердження проектів землеустрою та передачу в оренду ПП «КОМПАНІЯ «АГРОАЛЬЯНС» земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  32. Про надання дозволу громадянам України на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду

  33. Про надання дозволу Тарнавській О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється

  34. Про скасування рішення VIII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 11 березня 2020 року № 47 «Про надання дозволу громадянину України Мацюті А.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, с. Василівка, вул. Південна, 19»

  35. Про надання дозволу громадянину України Корженку Г.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано