A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ пройшла апаратна нарада

Дата: 08.02.2021 16:46
Кількість переглядів: 275

8 лютого в Снігурівській міській раді відбулась розширена апаратна нарада під головуванням міського голови Інни Бойко за участі керівників структурних підрозділів, керівників комунальних підприємств та старост.

Під час наради було обговорено ряд питань, зокрема декларування, стан заборгованості за послуги з водопостачання, питання пожежної безпеки у закладах освіти та медицини, ліквідація наслідків несприятливих погодних умов та ситуація з отриманням інсуліну та отриманням ліків учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС.

Заступник міського голови Світлана Голдун підняла питання організації обігріву та харчування осіб, які опинились у складних життєвих обставинах. Вона також наголосила на тому, що Служба у справах дітей планує виїзди по старостинським округам з метою проведення обстежень сімей СЖО.

Слід зазначити, що з 1 березня стартує проект «Соціальна громада», який надасть можливість громадянам отримувати послуги в режимі онлайн.

Міський голова Інна Бойко звернула увагу на якісній підготовці до позачергової сесії міськради, запланованої на 12 лютого. Наразі усі питання перед винесенням на пленарне засідання сесії протягом тижня будуть обговорені на профільних депутатських комісіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано