A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії  з питань освіти, культури, молоді, фізкультури,  спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 08.02.2021 16:33
Кількість переглядів: 269

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії  з питань освіти, культури, молоді, фізкультури,  спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

11.02.2021 року 14.00 год.

Місце проведення:   Снігурівська міська рада

Фото без опису

  1. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік (Доповідач – Плуговий).

  2. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 8 скликання на 2021 рік (Доповідач – Плуговий).

  3. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік (Доповідач – Плуговий).

  4. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень, розташованих у Снігурівському будинку культури за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 61(Доповідач – Коваль).

  5. Про хід виконання заходів по виконанню Комплексної програми захисту прав дітей по Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді «Дитинство» за 2020 рік (Доповідач – Голдун).

  6. Про хід виконання заходів по виконанню  Програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді по Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді за 2020 рік (Доповідач – Голдун).

  7. Про хід виконання заходів по виконанню Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» по Снігурівській міській об’єднаній територіальній громаді  за 2020 рік (Доповідач – Караченцева).

  8. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення “Турбота” по  Снігурівській міській територіальній громаді на  2021- 2023 роки (Доповідач – Караченцева).

  9. Про встановлення тимчасових умов надання платних послуг та цін на роботи (послуги), що виконується Трудовим архівом Снігурівської міської ради (Доповідач – Коваль).

  10. Про затвердження Програми розвитку освіти Снігурівської міської ради на період з 2021 по 2025 роки (Доповідач – Клапчук).

  11. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту (Доповідач – Караченцева).

  12. Про внесення доповнень до додатку до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 15.12.2020 № 10 “Про утворення Служби у справах дітей Снігурівської міської ради” (Доповідач – Плуговий).

  13. Про затвердження Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради у новій редакції (Доповідач – Коваль).

  14. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи “Снігурівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Снігурівської міської ради” до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради (Доповідач – Коваль).

  15. Про утворення філій Снігурівського будинку культури, затвердження Статуту і Положень (Доповідач – Бурбела).

  16. Про затвердження граничної чисельності підпорядкованих установ відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради (Доповідач – Бурбела).

  17. Про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру Снігурівської міської ради (Доповідач –Клапчук).

  18. Про надання згоди на прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради юридичних осіб (Доповідач –Коваль).

  19. Про звернення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України І.Негулевського.

  20. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління відділу освіти Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна (Доповідач – Гищак).

  21. Про проведення передачі майна від КП “Снігурівський міськводоканал” до Снігурівської міської ради з подальшою передачею на баланс та оперативне управління КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по прийманню-передачі майна (Доповідач – Гищак).

  22. Про проведення передачі рухомого майна необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради  та створення комісій по проведенню передачі  майна (Доповідач – Лавро).

  23. Про проведення передачі рухомого майна необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Територіальному центру соціального обслуговування (надання послуг) Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна (Доповідач – Лавро).

  24. Про проведення передачі рухомого майна необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна (Доповідач – Лавро).

  25. Про проведення передачі рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління  відділу освіти  Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна (Доповідач – Лавро).

  26. Про проведення передачі рухомого майна необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс та оперативне управління Трудовому архіву Снігурівської міської ради  та створення комісії по проведенню передачі майна (Доповідач – Лавро).

  27. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано