A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вітання міського голови з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 09:00
Кількість переглядів: 307

Шановні ветерани Афганської війни, шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Прийміть вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Минуло вже багато часу з дня завершення тієї війни, яка забрала життя тисяч молодих людей, осиротила батьків, дітей, яка скалічила долі багатьох українців. Ви гідно виконали свій інтернаціональний обов’язок, не шкодуючи власного життя та здоров’я.

Куди б не закидала доля наших земляків, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України. Та війна є прикладом справжньої мужності, патріотизму та свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. Тому збереження пам'яті про війну та її трагедії для нового покоління – наш святий обов'язок перед тими, хто загинув у пеклі Афгану та в інших військових конфліктах за межами України. Вічна їм пам’ять.

Щиро бажаю всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, миру, успіхів у праці, достатку та злагоди у родинах. Нехай біль війни назавжди залишиться у минулому, спокійним буде життя і безхмарним небо!

З повагою, міський голова Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано