A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Голова Миколаївської ОДА з робочим візитом відвідав Снігурівську ОТГ

Дата: 17.02.2021 19:01
Кількість переглядів: 306

У середу, 17 лютого 2021 року, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім разом зі своїм першим заступником Георгієм Решетіловим та депутатом обласної ради Іваном Кухтою завітали на Снігурівщину з ознайомчим візитом. В ході свого візиту почесні гості відвідали Управління каналів річки Інгулець та Снігурівську міську лікарню.Фото без опису

У Снігурівській міській лікарні представники обласної влади провели зустріч з Снігурівським міським головою Інною Бойко, в.о.директора КНП «Снігурівська міська лікарня» Денисом Желнарським та директором – головним лікарем КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Павлом Соловйовим. Разом з головою ОДА оглянули лікарню та обговорили ряд нагальних питань матеріально-технічного забезпечення закладу, зокрема, необхідності виділення коштів на ремонт ліфтів у стаціонарному відділенні.

За словами Дениса Желнарського, у стаціонарному відділенні з двох ліфтів працює лише один, і той знаходиться у напіваварійному стані. Вирішення даного питання має дуже важливе значення, оскільки від цього залежить оперативність переміщення важких хворих в лікарні.

Учасники зустрічі також обговорили питання забезпечення доступності медичних споруд (у тому числі ФАПів і амбулаторій на території громади) для маломобільних груп населення та забезпечення киснем для хворих на COVID-19.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано