A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Магічна хімія

Дата: 18.02.2021 13:35
Кількість переглядів: 537

Природничі науки – це науки для розумних, допитливих та креативних, а завдання кожного вчителя, який сьогодні працює у школі – це забезпечити високу якість освіти шляхом впровадження нових методів, технологій, методичного забезпечення, формування в учнів інтересу до предмету та підсилення підготовки їх до занять. Позакласні тематичні заходи є невід’ємною складовою освітнього процесу.Фото без опису

З 15 лютого 2021 року в Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався Тиждень хімії.  Хімія як природничий предмет має величезний потенціал навчання і розвитку. Без знання і розуміння хімічної форми руху матерії неможливо уявити собі сучасну наукову картину світу. Адже світ, що нас оточує – це, перш за все, світ речовин, які є основою живої і неживої природи. А Тиждень хімії в школі надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу.

Усі діти полюбляють усілякі досліди й мріють відчути себе трошки чарівниками. Вчителі хімії Віталій КИСІЛЬ та Ірина ДРАГУНОВСЬКА довели, що це нескладно, але для цього обов’язково знадобляться відповідні знання з хімії, біології та фізики! 

На початку тижня учні 7-х класів на чолі з Драгуновською І.М. мали змогу приєднатися до вирішення однієї з найважливіших і найактуальніших серед проблем забруднення навколишнього середовища – проблемою утилізації відходів. Семикласники пограли в пізнавальну гру «Сортувати – це просто!». Під час заходу діти ознайомилися та поділилися один з одним інформацією про всі типи відходів, про небезпечне сміття, вчилися правильно розсортовувати різні види сміття у відповідні контейнери. Процес сортування для кожного учасника став не тільки корисним, але й цікавим!

Вчитель хімії Кисіль В.О. у рамках проведення тижня запросив учнів 3-4 класів зануритися у чарівний світ хімічних дослідів. Віталій Олександрович, наче Гаррі Поттер з країни Хімія, показав ефектні та яскраві хімічні досліди. Крім чудес, показаних вчителем, учні мали змогу відчути себе справжніми експериментаторами та стали причетними до магічних перетворень. Дітлахи були у захваті від побаченого та проявили великий інтерес, отримали відповіді на чисельні запитання.

Магічні дива на цьому не закінчуються… Тиждень хімії продовжується!

 

Анна КОС,

заступник директора з виховної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано