СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Працюють дистанційно

Дата: 19.02.2021 07:38
Кількість переглядів: 294

18 лютого продовжено роботу педагогічної онлайн-студії «Знайомтесь: мої професійні надбання» у дистанційному форматі з використанням платформи  Zoom за двома локаціями.

Фото без описуФото без опису

У першій частині ділились своїм досвідом вчителі хімії та біології – БОГДАНОВА Тамара Василівна, вчитель Кобзарцівської філії, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, яка має звання «Старший вчитель» і педагогічний стаж роботи  38 років та ЛИТВИНЕНКО Ігор Георгійович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, педагогічний стаж роботи 18 років у Тамаринській ЗОШ І-ІІІ ст. Педагоги продемонстрували презентації своєї роботи екологічного спрямування та інструменти дистанційного навчання.

Під час другої частини засідання педагогічної онлайн-студії зустрілись вчителі математики та фізики, які мали змогу ознайомитись з досвідом роботи ЛОПАТНЬОВОЇ Ірини Анатоліївни, вчителя Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 (територіального координатора конкурсів Міжнародного математичного «Кенгуру», фізичного «Левеня») та СЕЛЬВАЩУК Наталії Григоріївни, вчителя Нововасилівської філії, яка має І кваліфікаційну категорію, стаж роботи 21 рік. Виступаючі педагоги претендують на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії. У своїх презентаціях вчителі представили  досвід з навчально-виховної роботи.

 

Лариса ГОРНОСТАЙ, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Снігурівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано