СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко підписала меморандум про співпрацю з Інноваційним кластером RInnoHub

Дата: 22.02.2021 15:29
Кількість переглядів: 392

19 лютого в стінах Чорноморського національного університету імені Петра Могили відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Інноваційним кластером RInnoHub та Снігурівською ОТГ. На підписанні були присутні голова Снігурівської міської ради – Інна Бойко, керівник Іноваційного кластера RInnoHUB – Володимир Євсєєв та спеціалісти проєктної спільноти Агенції Розвитку Південного регіону.Фото без опису

Кожен з присутніх виступав з пропозиціями щодо співпраці між Іноваційним кластером RInnoHUB та Снігурівською міською територіальною громадою в рамках "Агенції розвитку Південного регіону", проєкту "Економіко-соціальний бізнес-інкубатор ОТГ", та інших проєктів.

Метою меморандуму є співпраця через об'єднання зусиль, координацію діяльності, мобілізацію ресурсів та залучення кращих практик щодо ефективного розвитку територіальних громад, а також, створення та реалізація нових проєктів. Співпраця буде в тому числі проводитись і з допомогою тренінгів, форумів, зустрічей та «круглих столів».

У меморандумі зазначені певні напрямки співпраці, такі як: розробка навчальних програм, залучення бізнес-партнерів, пошук та опрацювання грантових пропозицій в рамках Агенції розвитку Південного регіону.

Іноваційний кластер RInnoHUB продовжує розширювати партнерську мережу територіальних громад та залучає спеціалістів для створення нових проєктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано