A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Школа - Profi «Ефективна бібліотека» 

Дата: 23.02.2021 16:29
Кількість переглядів: 289

З метою творчого зростання бібліотекарів, підвищення кваліфікаційного рівня, удосконалення професійної майстерності  та обміном досвідом на базі Публічної бібліотеки    розпочала свою роботу   Школа - Profi «Ефективна бібліотека» .  23 лютого   в рамках  школи - Profi    відбувся день професійного спілкування онлай  «Мапа бібліотечного досвіду. Цікаві проєкти на замітку».

Директор Публічної бібліотеки Аліса Косій поділилася своєю точкою зору  що таке ефективна бібліотека, що потрібно знати, розуміти, вміти, щоб зробити її ефективною, як правильно організувати простір для комфортного читання і навчання    і т.д..

Методист  Ірина Євдокимова підготувала ряд цікавих ідей для впровадження їх у бібліотеках  з реальним досвідом   бібліотек України. Бібліотекарі активно долучилися до обговорення кожного з запропонованих проєктів та можливого їх залучення у своїй бібліотеці. Особливо бібліотечних працівників зацікавили проєкти: «Бібліотека свободи», «Бібліо-коворкінг  Читай! Твори! Грай!»,  «Хобі –центр», «Буквоград» та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано