A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела засідання виконкому міської ради

Дата: 25.02.2021 08:07
Кількість переглядів: 313

У середу, 24 лютого 2021 року, під головуванням міського голови Інни Бойко відбулося засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради. На порядок денний засідання було винесено майже два десятка важливих питань фінансового, економічного та соціального значення.

Кілька питань викликали найбільш жваве обговорення у присутніх. Одне з них стосувалось зміни функціонального призначення об’єкту нерухомого майна комунальної власності, а саме будівлі колишнього міського кінотеатру. Очільниця громади повідомила, що до міської ради надійшло колективне звернення від спортсменів міста та сіл громади з пропозицією переобладнати будівлю кінотеатру в криту спортивну залу для занять спортом та проведення футбольних турнірів в холодну пору року.

«Спортсмени, які звернулись до нас з цією пропозицією, мають намір писати грант для залучення коштів на ремонт та переоблаштування будівлі в криту спортивну залу. Хоч на це і можуть піти значні кошти, але все ж варто спробувати, щоб не допустити подальшого руйнування цієї будівлі. Все одно у даної споруди відсутні перспективи щодо подальшого використання за призначенням», - зазначила Інна Бойко.

Члени виконкому підтримали дане рішення. Але, на остаточну відповідь на питання – чи буде створено криту спортзалу в даному приміщенні, можна буде отримати тільки після проведення відповідних експертиз. І прийняття виконкомом рішення про зміну функціонального призначення є початковим етапом на цьому шляху.

В ході засідання також було обговорено ряд питань, які стосувались проведення аудиту комунальних підприємств, закладів та установ комунальної власності, стану квартирного обліку громадян, питання цивільного захисту, тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано