СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко підписала меморандум про партнерство з Українською асоціацією енергосервісних компаній

Дата: 25.02.2021 19:53
Кількість переглядів: 337

У четвер, 25 лютого 2021 року, очільниця громади Інна Бойко провела робочу зустріч з головою Української асоціації енергосервісних компаній, радником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Олексієм Корчмітом, в якій також брали участь керівники комунальних підприємств міста та керівники деяких структурних підрозділів міської ради.Фото без опису

В ході зустрічі, Олексій Корчміт розповів присутнім про можливості залучення інвесторів для провадження термомодернізації деяких закладів культури і освіти Снігурівської ОТГ та масштабування енергоефективних проектів серед ОСББ. Зокрема, мова йшла про оновлення систем опалення, освітлення, утеплення будівель за кредитні кошти інвестора. До слова, інвесторами можуть бути навіть міжнародні фінансові інститути. Це у свою чергу дозволить зменшити плату за енергоносії не менш, ніж на 20%, й погасити одержану позику шляхом економії витрат на енергоресурси при обов'язковій умові, що тариф для споживачів залишається незмінним.

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму про партнерство щодо запровадження енергосервісу задля підвищення енергоефективності будівель бюджетних установ, вуличних систем освітлення та багатоквартирних будинків.

«Підписання даного меморандуму – це перший крок до готовності  залучати приватних інвесторів для впровадження енергоефективних заходів в бюджетній та житловій сферах Снігурівської ОТГ», – відмітила Інна Бойко, підбиваючи підсумки проведеної зустрічі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано