A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Повідомлення системи RASFF № 2021.0214-fup6 стосовно виявлення сальмонели у замороженому філе курячому, що експортувалось з республіки Польща

Дата: 25.02.2021 20:46
Кількість переглядів: 369

Снігурівське міжрайонне управління інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 22.02.2021 № 11.1.3-26/3868 «Щодо повідомлення RASFF № 2021.0214-fup6».

Відповідно повідомлень системи RASFF стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g) у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z o.o., G?owno) та надіслано до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська область, 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська область, 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський район, Львівська область, 80362).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська обл., 57301 тел.: (05162) 2-14-53 та e-mail: sng_dpss@dpssmk.gov.ua

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано