A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Професійне орієнтування для неповнолітніх

Дата: 17.09.2020 09:04
Кількість переглядів: 378

Вересень – початок осіні та початок нового навчального року в учнів та студентів. Випускники шкіл починають опановувати обрані ними професії в професійних ліцеях, коледжах та університетах, дехто обирав свій майбутній фах за здібностями, хтось по бажанню, а деякі пішли навчатись за вказівкою батьків. Обрати правильну кваліфікацію –  обрати своє життя, адже є дуже багато прикладів того, що колишній випускник школи  обрав професію лікаря і жодного дня не пропрацював в лікарні, а став відомим співаком. Саме тому дуже важливо щоб при виборі майбутнього фаху колишні школярі рівнялись не тільки на бажання, але і на здібності, з цією метою провідним інспектором Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Селівановою Оленою для неповнолітніх суб’єктів пробації було організовано зустріч з начальником відділу активної підтримки безробітніх Снігурівської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Хижняк Оленою Вікторівною.Фото без опису

Під час  заходу Хижняк Олена Вікторівна провела цікаве тестування з професійної орієнтації, яке виявило здібності неповнолітніх до обраних ними професій і підтвердило обрані ними спеціальності,  також вона донесла інформацію щодо особливостей працевлаштування неповнолітніх, їх права та обов’язки під час роботи.

Дана зустріч пройшла продуктивно для неповнолітніх та їх батьків. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з центром зайнятості, органом пробації та клієнтами пробації.

 

Старший інспектор Снігурівського РС

Тетяна КИРИЙЧУК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано