A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Впровадження нових інформаційних технологій у практику роботи сучасної шкільної бібліотеки засобами Google

Дата: 25.02.2021 21:06
Кількість переглядів: 351

Комп’ютерні технології – необхідна умова формування сучасного іміджу шкільної бібліотеки. Наявність у бібліотеці сучасних технологій – безсумнівне свідоцтво того, що вона виходить на певний рівень інформатизації. Роль і завдання шкільної бібліотеки визначаються новими задачами освіти. Сьогодні актуальним є не тільки надання школою певної суми знань, а й формування потреби й навичок самоосвіти, розвиток творчої та пізнавальної діяльності учнів.

Фото без опису

25 лютого 2021 року на базі Снігурівського будинку творчості дітей та юнацтва Центром професійного розвитку педагогічних працівників Снігурівської міської ради проведено семінар-навчання шкільних бібліотекарів «Впровадження нових інформаційних технологій у практику роботи сучасної шкільної бібліотеки засобами Google», участь у якому взяли  бібліотекарі закладів загальної середньої освіти Снігурівської ОТГ.

Учасники семінару мали змогу практично ознайомитись з інструментами Google – допоможе організувати навчання з використанням дистанційних форм та ресурсів у бібліографічній, інформаційно-пошуковій та навчальній діяльності.

Сучасна шкільна бібліотека - це не тільки місце зберігання інформації, а, насамперед, інформаційно-ресурсний центр, що здійснює повноцінне інформаційне та методичне забезпечення навчально-виховного процесу.                                                   

 

Лариса ГОРНОСТАЙ, директор Центру

професійного розвитку педагогічних працівників

Снігурівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано