A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

28 лютого виповнюється 11 років хлібозаводу, який готує запашний хліб для снігурівчан.

Дата: 28.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 412

Хліб не знає культурних кордонів і, мабуть, це єдина їжа, яку вживають люди будь-якої раси, культури та релігії. Чи можемо ми уявити собі світ, позбавлений хліба? Величезна кількість сортів та способів його приготування красномовно свідчать про виняткову важливість цього продукту для людства. З давніх-давен дуже цінувалися і пекарі, які тримали рецепти хліба в суворій таємниці, передаючи їх з покоління в покоління.

Снігурівка - не виняток. Тут також завжди пекли смачний хліб, а місцеві заводи були відомі широким асортиментом та якістю своїх виробів. Йшли роки, власниками хлібозаводів райспоживспілки стали приватні підприємці, підтримуючи все у кращих традиціях ремесла. І от уже 28 лютого цього року минає одинадцять років з того часу, як власниками хлібозаводу на околиці нашого містечка стали громадянин Туреччини Дургун Мустафа та снігурівчанка Надія Паламарчук, які без перебільшення вдихнули нове життя у хлібопекарську справу Снігурівщини. Як справжні господарі вони почали із заміни старого обладнання, яке більше нагадувало купу металобрухту. Було зроблено капітальний ремонт у цехах, відремонтовано дах. І почали місити тісто...

Хлібозавод працював, як годинник. Пекарі випікали смачну продукцію, вкладаючи свою душу у кожну хлібину. Водії оперативно доставляли випічку до магазинів Снігурівщини, не зважаючи на погодні умови, щоб кожного ранку снігурівчани мали змогу поласувати хлібом та здобою. Підприємці Дургун Мустафа та Надія Паламарчук намагаються модернізувати своє виробництво. Злагоджена робота персоналу, чистота та аромат свіжого хліба - це вже своєрідна візитівка заводу, яким підприємці по-справжньому пишаються. Окрім почесної місії з випікання хліба, бізнес є соціально-відповідальним - підприємці справно сплачують податки до бюджету, допомагають нужденним та приймають активну участь у громадському житті територіальної громади.

Щиро вітаємо колектив підприємства на чолі з Дургун Мустафа та Надією Паламарчук з 11-річним стажем на хлібопекарській ниві! Бажаємо Вам міцного здоров'я, злагоди, натхнення, а вашому підприємству - розвитку та процвітання на довгі роки. Нехай робота приносить лише радість, а зроблений вами з любов'ю смачний хліб, завжди буде на кожному столі та в кожному будинку!

 

З повагою, міський голова Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано