СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Нововасилівський понтонний міст знову пішов під воду

Дата: 26.02.2021 13:31
Кількість переглядів: 740

У п’ятницю, 26 лютого о 5.00 ранку, за повідомленням місцевих мешканців знову був втоплений Нововасилівський понтонний міст відразу після проїзду великовантажного транспорту. О 6.00 ранку на місце події виїхав перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак разом з працівниками комунальних служб.Фото без опису

«Починаючи з лютого цього року працівниками КП «Снігурівський комунальник» проводилося відкачування води з понтонів мосту, який часто тонув внаслідок того, що метал даних понтонів у деяких місцях прогнив. У вівторок працівниками миколаївського комунального підприємства «Теплокомуненерго» було проведено зварювальні роботи. І сьогодні вранці після проїзду фури, два понтони повністю пішли під воду. Також, за словами місцевих мешканців, напередодні увечері були зсунуті бетонні блоки, які обмежували проїзд великовагового транспорту. Тобто, дехто заздалегідь готував собі проїзд», - прокоментував Андрій Гищак.

Наразі за участі комунальних служб та представників 24-ї ДПРЧ вирішується питання можливості підняття понтонів та відкачки води. Проведення робіт ускладнюється тим, що два понтони знаходяться під водою.  Рух через Нововасилівський понтонний міст припинено на час проведення аварійних ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано